Zeleninové karbonátky II

PripravaVarenie - pecenie

Jedlo, ktoré je veľmi zdravé a chutné. Zeleninové karbonátky môžete podávať s prílohou podľa chuti, napríklad ľadový šalát a zemiaky.

Potrebujeme:

  • 1/2 ks karfiol
  • 1/2 ks brokolica
  • 1 ks mrkva
  • 2 ks vajce
  • soľ, korenie, olej
  • 1 ks jarná cibuľka

Hodnotenie: 1.4 z 5. Celkom 7 hlas(ov).

Kliknite na hviezdičky pre ohodnotenie receptu.

Postup

  • autor:

Karfiol, brokolicu a mrkvu dáme variť do osolenej vody. Varíme pokiaľ nebude mäkká.
Potom zeleninu popučíme pridáme vajcia a posekanú jarnú cibuľku, soľ a korenie.
Vysmážame na oleji z oboch strán.
Podávame so šalátom alebo zemiakmi.