Bravčový guláš v alobale
Potrebujeme:
400 g bravčového mäsa
100 g cibule
200 g zemiakov
soľ
100 g cibule
200 g zemiakov
soľ
sladkú papriku
mleté čierne korenie
masť
alumíniovú fóliu
mleté čierne korenie
masť
alumíniovú fóliu
Postup
- autor: vsetkyrecepty.sk
Umyté bravčové mäso pokrájame na malé kocky. Očistenú cibuľu nadrobno posekáme a očistené a umyté zemiaky pokrájame na malé kocky. Všetko osolíme, posypeme paprikou, mletým čiernym korením a spolu premiešame. Rozdelíme na štyri porcie. Alobal vymastíme, dáme naň porciu mäsa, pridáme trošku masti a dobre zabalíme, aby nevytiekla šťava. Každú porciu mäsa zabalíme zvlášť a poukladáme na suchý plech.
Vložíme do vyhriatej rúry a pečieme asi 30 minút.