Mexické mäsové guľky

PripravaVarenie - pecenie

Potrebujeme:

Na 4 porcie
450g mletého bravčového mäsa
6 mladých cibuliek nakrájaných na kolieska
2 čajové lyžičky mletej rasce
1 čajová lyžička mletého koriandra
300g paradajkovej omáčky
1 polievková lyžica sójovej omáčky
1 polievková lyžica štipľavého kečupu

Hodnotenie: 3 z 5. Celkom 11 hlas(ov).

Kliknite na hviezdičky pre ohodnotenie receptu.

Postup

V miske zmiešame mäso, cibuľky, rascu a koriander. Potom rukami vytvarujeme asi 24 guliek. Upražíme na oleji do hneda (10-15 minút). V malom hrnčeku zmiešame paradajkovú omáčku, sójovú omáčku, kečup a jemne zohrejeme. Guľky naservírujeme na taniere, polejeme omáčkou a podávame s tortilami a šalátom.