Šťavnaté rezne
Potrebujeme:
500g kuracích alebo morčacích pŕs
1 kyslú smotanu
vegetu
mleté biele korenie
1 vajce
1 kyslú smotanu
vegetu
mleté biele korenie
1 vajce
2 strúčiky cesnaku
strúhanku na obaľovanie
olej na vyprážanie
strúhanku na obaľovanie
olej na vyprážanie
500 g kuracích alebo morčacích pŕs nakrájame na kúsky cca 5x5 cm. Do nádoby dáme 1 kyslú smotanu, trocha vegety, mletého bieleho korenia, 1 vajce a 2 strúčiky pretlačeného cesnaku. Dobre premiešame a do zmesi poukladáme nakrájané kúsky mäsa a dáme aspoň na 1 hod. do chladničky. Potom jednotlivé kúsky obalíme v strúhanke a vyprážame. Vypražené rezne necháme odtiecť z oleja na servítke.
Kategória:
Kuracie mäsoDruh mäsa:
KuracieChod:
ObedSpôsob prípravy:
Vyprážané