Čokoládové srdiečka s brandy


Mini dezerty plné lásky a čokolády. Čokoládové srdiečka s brandy sú dezert pre zamilovaných.
Potrebujeme:
Na 2 porcie:
125 g horkej čokolády
100 ml smotany
125 g horkej čokolády
100 ml smotany
15 g masla
1 polievková lyžica brandy
100 g jahôd
1 polievková lyžica brandy
100 g jahôd
Postup
- autor: anglicka kucharka
100 g čokolády nalámeme na menšie a dáme nad vodný kúpeľ spolu so smotanou, brandy a maslom. Necháme vychladnúť a odložíme na noc do chladničky. Na druhý deň nastrúhame zvyšnú čokoládu. Čokoládovú zmes vyberieme z chladničky a vyformujeme pomocou vykrajovačky do tvaru srdiečka, ktoré potom obalíme v nastrúhanej čokoláde.
Takto pripravené srdiečka naservírujeme na taniere, ozdobíme jahodami a podávame.