Hydinová fašírka

Priprava

Potrebujeme:

600 g vareného alebo pečeného hydinového mäsa, 2 žemle, 1,5 dl mlieka, 2 vajcia, 30 g cibule, 40 g oleja, mleté čierne korenie, horčica, soľ, majorán, 30 g strúhanky
no image

Hodnotenie: 3.2 z 5. Celkom 20 hlas(ov).

Kliknite na hviezdičky pre ohodnotenie receptu.

Postup

  • autor:

Hydinové mäso pomelieme na mäsovom strojčeku. Žemľu namočíme v mlieku, vytlačíme a pomelieme na strojčeku. Pridáme vajcia, cibuľu, ktorú sme zapenili na troche oleja a pridáme k mäsu. Všetko okoreníme, pridáme horčicu, soľ, majorán dobre zamiešame a formujeme fašírky, ktoré obalíme v strúhanke a vyprážame na rozpálenom oleji. Podávame so zemiakovou kašou.