Pastasciutta (cestoviny s mäsom)
Potrebujeme:
- 500g mletého mäsa
- 400g cestovín (špirálky)
- mletá červená paprika
- 400g cestovín (špirálky)
- mletá červená paprika
- majorán
- 3ks cibuľa
- soľ, olej
- 3ks cibuľa
- soľ, olej
BQhNgVFwHCM
Postup
- autor: Michi
Cibuľu si nakrájame na kocky a do zlatista opražíme na rozpálenom oleji. Pridáme mleté mäso, necháme ho zatiahnuť, osolíme, pridáme mletú červenú papriku (3-4KL), podlejeme vodou a necháme dusiť do mäkka. Potom až pridáme majorán, aby vynikla jeho chuť a aróma. Cestoviny si uvaríme vo vriacej vode, podľa návodu na obale.
Keď máme všetko uvarené zmiešame mäso a cestoviny do kopy.
Pred podávaním posypeme pastasciuttu strúhaným syrom.
Dobrú chuť.
Kategória:
Jedlá z cestovín