Zeleninové lečo

PripravaVarenie - pecenie

Lečo patrí medzi jedlá plné zeleniny. Zeleninové lečo podávame s pečivom ako raňajky, prípadne aj na obed.

Potrebujeme:

3 rajčiny
3 papriky
1 väčšia cibuľa
5 vajec
soľ
0,5 dcl oleja

Hodnotenie: 2.9 z 5. Celkom 11 hlas(ov).

Kliknite na hviezdičky pre ohodnotenie receptu.

IW7y14_zXRA

Postup

  • autor:

Očistiť zeleninu, nakrájať na menšie kúsky, cibuľu očistiť, nakrájať na kúsky a popražiť na oleji do sklovita. Pridať zeleninu, podusiť až pokiaľ nevydusí zo seba vodu, pridať vajcia a za stáleho miešania variť až pokiaľ lečo nezhustne. Podľa chuti pridať soľ, korenie. Je možnosť pridať aj po vydusení zeleniny klobásu alebo párok, trocha spolu povariť a potom pridať vajcia.
Podávame s chlebom.