Rýchle kuracie rizoto


Potrebujeme:
Na 4 porcie :
15 ml alebo 1 polievková lyžica olivového oleja
2 sáčky varenej ryže
200 g pečeného kuracieho mäsa
325 g kukurice v konzervy
15 ml alebo 1 polievková lyžica olivového oleja
2 sáčky varenej ryže
200 g pečeného kuracieho mäsa
325 g kukurice v konzervy
55 g sušených marhúľ
5 mladých cibuliek
2 čajové lyžičky sušenej petržlenovej vňate
3 polievkové lyžice bieleho jogurtu
5 mladých cibuliek
2 čajové lyžičky sušenej petržlenovej vňate
3 polievkové lyžice bieleho jogurtu
Postup
- autor: anglicka kucharka
V panvici zohrejeme olej a pridáme mäso, ryžu, kukuricu, marhule a mladú cibuľku. Varíme na nízkej teplote ,asi 5 minút pokiaľ sa nám to nezohreje. Potom primiešame petržlenovú vňať a jogurt. Premiešame a podávame. Ako prílohu podávame zeleninový šalát.
Kategória:
Kuracie mäsoDruh mäsa:
Kuracie