Lososové filety s avokádovo - paradajkovou salsou


Potrebujeme:
Na 4 porcie :
1 polievková lyžica olivového oleja
maslo
soľ a mleté čierne korenie
4 lososové filety
Na salsu :
1 polievková lyžica olivového oleja
maslo
soľ a mleté čierne korenie
4 lososové filety
Na salsu :
1 avokádo, nakrájané najemno
2 paradajky, bez šupky a nakrájané najemno
3 mladé cibuľky, nakrájané nadrobno
1 polievková lyžica nasekaného čerstvého koriandru
1 balík miešaného šalátu
mleté čierne korenie
2 paradajky, bez šupky a nakrájané najemno
3 mladé cibuľky, nakrájané nadrobno
1 polievková lyžica nasekaného čerstvého koriandru
1 balík miešaného šalátu
mleté čierne korenie
Postup
- autor: anglicka kucharka
Olej a maslo dáme do panvice. Lososa osolíme, okoreníme a opražíme z každej strany 5 - 6 minút dozlatista. Vyberieme na papierovú utierku. Spolu zmiešame avokádo, paradajky, cibuľu a koriander. Osolíme a okoreníme. Šalát naservírujeme na 4 taniere na to položíme lososa, polejeme salsou a posypeme mletým čiernym korením. Podávame. Super letná večera.
Kategória:
RybyDruh mäsa:
Ryby morskéChod:
ObedSpôsob prípravy:
Vyprážané