Bryndzová nátierka s ančovičkami a kaparami

PripravaVarenie - pecenie

Potrebujeme:

125g bryndze Liptov
1PL mletej červenej papriky
60g hladkého tvarohu
1 šalotka
1/2ČL mletej rasce
6ks ančovičiek
4 veľké kapary
1PL posekanej pažítky s petržlenovou vňaťou
30g masla
soľ a čierne korenie

Hodnotenie: 1.8 z 5. Celkom 15 hlas(ov).

Kliknite na hviezdičky pre ohodnotenie receptu.

Postup

  • autor:

Zo všetkých surovín vymixujeme hladkú hmotu, ktorú ešte môžeme dochutiť soľou a čiernym korením.

Podávame s čerstvým chlebom alebo na toastoch.

TIP
I takýmto spôsobom si môžete s priateľmi pospomínať na vydarenú letnú dovolenku a navodiť exotickú atmosféru aj u vás doma.